YOGA NIDRA & SOUNDHEALING

We nodigen je graag uit voor een avond helemaal voor jou, een yoga nidra reis overgaand in een soundjourney en live muziek.


NIDRA YOGA

Nidra betekent in het Sanskriet “slaap”.
Tijdens een Nidra les keer je met de aandacht naar binnen en maken we een reis door de 5 kosha’s, waarbij uiteindelijk een non-dualiteit ervaren kan worden. Even helemaal zijn, niets hoeven en niets moeten. Yoga Nidra en soundhealing zijn ontzettend goed voor je parasympatische zenuwstelsel. Dit is het deel van je zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor diepe ontspanning.
Tijdens een Nidra les kan het zijn dat je tussen een staat van waak en slaap inkomt, waarbij inzichten vanuit je onderbewustzijn naar boven kunnen drijven.


SOUNDHEALING

Samen met de warme klanken van zang, klankschalen, handpan, gitaar, fluit en nog veel meer andere instrumenten neem ik je mee op een diepe reis naar binnen.
Ik geloof in de helende kracht van klank en muziek. Muziek kan je raken, de trillingen werken diep door op celniveau. In de staat tussen slapen en waken in wordt je zelfherstellend vermogen van je lichaam aangesproken, waardoor je jezelf heelt.


ROOTCHAKRA

Tijdens deze sessie zullen we een reis maken naar aarde, de Root chakra.
Het eerste Chakra: Wortelchakra/stuitchakra.
In het Sanskriet wordt het Muladhara genoemd.
De wortelchakra zorgt ervoor dat je je veilig en stabiel voelt. Ook voel je je zelfverzekerd, geaard en sta je stevig in je schoenen.
Wanneer deze chakra geblokkeerd is kun je het gevoel hebben dat je onzeker bent, niet geaard. Je voelt je in de basis als het ware onveilig.
Door hier bewust van te worden kun je met de focus naar dit energiepunt gaan en hier aandacht aan besteden. Door o.a. mantra’s en/of affirmaties te gebruiken kun je van binnenuit gaan ervaren dat je veilig bent in jezelf.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, met en zonder yoga ervaring.
Kom je meegenieten?

Praktische info:
Datum: Vrijdag avond 17 mei
Start sessie: 19.00 uur
Afsluiting: 21.30 uur
Investering: € 44

Aanmelden: stuur een mailtje naar nuenen@shivavalley.nl

Luister hier al voor een voorproefje van Kelsey haar klanken.
https://www.youtube.com/watch?v=XCI0ZnwWpF0