HOLOTROPIC BREATHWORK WORKSHOP

Tijdens deze avond word je begeleid om op ontdekking te gaan naar jezelf door middel van de kracht van je ademhaling. Wij creëren een veilige omgeving waar je de ruimte voelt om in alle zachtheid naar je essentie te gaan.

Holotropic ademwerkis een therapeutische ademtechniek ontworpen om veranderde bewustzijnstoestanden teweeg te brengen; met als doel persoonlijke groei, heling en spirituele exploratie. Alles wat je mee maakt in je leven sla je op in je cellen. Door verschillende ademhalingstechnieken maak je contact met je onderbewustzijn; er komt nuttige informatie vrij die opgeslagen zit in ons lichaam.

Holotropic Breathwork is eenademhalingstechniek die is gebaseerd op een diepere en snellere ademhaling dan normaal, gedurende een langere periode, met gesloten ogen, gedragen in een veilige en meditatieve omgeving. Na ongeveer 10 minuten, vindt het lichaam zijn eigen, natuurlijke ritme en betreedt het een veranderde toestand van bewustzijn.  

Deze bewustzijns veranderende ademhalingstechniek is een van de oudste spirituele praktijken van de mens, die waarschijnlijk al werd beoefend voor men plantaardige entheogenen ging gebruiken. Veel van de oude yoga-praktijken zijn gebaseerd op de beheersing van de ademhaling, welke wederom geleid hebben tot de leer van Pranayama – de “controle van de adem”. 

De voordelen van Holotropic Breathwork adem zijn o.a. 

**Het loslaten van psychische en fysieke spanningen  

**Het verminderen van angst en stress 

**Het doorbreken van belemmerende overtuigingen en patronen 

Bij deze breathwork sessie  is professionele begeleiding nodig. We maken gebruik van een collectieve heling in een groep van maximaal 8 personen. De avond zal worden begeleid door Katja Quensel (gecertificeerd ademcoach).

Praktische info:

Investering in jezelf: € 66 euro.

Vrijdagavond 14 juni ~ 19:00 uur @ Beekstraat 16, Nuenen

Aanmelden: stuur een mailtje naar nuenen@shivavalley.nl of whatsapp 0685851617

We kijken er naar uit om je te verwelkomen!