YOGA RETREAT INDIA

JOUW YOGA VAKANTIE IN HET PARELTJE VAN INDIA ❤️

Dit retreat staat helemaal in het teken van ontvangen en jezelf mogen laten dragen. Dat wat we preachen tijdens de yogalessen gaan we nu in de praktijk brengen. In het kader van self-love,  jezelf iets gunnen, leren ontvangen en goed voor jezelf zorgen (of laten zorgen). Go with the flow. Je hoeft nergens aan te denken en mag lekker meevaren op de Indiase Flow.

In dit bijzondere land hangt een hoge spirituele frequentie, een energie waar je jezelf in mag laten zakken, in alle ontspanning en rust. Dit is het land waar je je vrij en welkom voelt. Ontdek de spirituele en fysieke transformatie in het land waar het allemaal begon. India, de geboorteplaats van yoga, nodigt je uit om je onder te dompelen in een eeuwenoude traditie die lichaam, geest en ziel verbindt.

Het Yoga Retreat wordt gegeven in een eco-village in het noorden van het paradijselijke Goa! Het retreat ligt op een rustige locatie in Goa waar je een heerlijk zwembad en yogashala tot je beschikking hebt. Via een privé brug heb je toegang tot twee van de mooiste stranden in Goa, ongeveer 5 minuten lopen van de eco-village. Dit yoga retreat is bedoeld voor jou om weer helemaal tot jezelf te komen. Laat jezelf tijdens dit retreat helemaal in het zonnetje zetten.

Met dagelijkse inspirerende yoga, meditatie & pranayama lessen zul je de wereld weer helemaal aankunnen.
Naast het diverse yoga-aanbod heb je ook de gelegenheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten. We hebben alleen de meeste bijzondere ervaringen in Goa voor je klaar staan. Houd je van yoga, natuur, jungle trips, koken en eten, ayurveda, stranden en een kleurrijk cultureel land, dan is dit retreat voor jou!

Naast ontspanning gaan we ook op avontuur in het hart van India’s tropische juweel. Verken de dichte bossen van Goa, vol met exotische flora en fauna, watervallen en hoge palmbomen.
Tidens het retreat kun je dagelijks vrijbijvend deelnemen aan verschillende activiteiten.
* alle excursies/activiteiten/workshops zitten bij de prijs ingegrepen.

Bijvoorbeeld kun je deelnemen aan een traditionele kookworkshop. Duik in de rijke smaken en geuren van de Indiase keuken. Ontdek de geheimen achter authentieke recepten en leer hoe je heerlijke, aromatische curry’s kunt bereiden die je vrienden en familie zullen verrassen.
Naast het dagelijkse yoga-programma heb je ook genoeg tijd om op ontdekking te gaan, uit te rusten of gewoon te relaxen bij ons zwembad.

INCLUSIEF:
~ Iedere ochtend een dynamische Vinyasa Yoga les (geschikt voor ieder niveau)
~ Iedere namiddag een ontspannende Hatha/Yin yoga sessie
~ Meditatiesessies, pranayama sessies en special workshops
~ Gezonde, voedzame vegetarische maaltijden (2x per dag) met vegan optie.
~ Verblijf in 2-persoons eco-vriendelijke accommodatie dicht bij de natuur.
~ Excursies naar lokale bezienswaardigheden en workshops inc. vervoer

Samen met een groep van 10 geweldige vrouwen mag je jezelf laten onderdompelen in het leven van de yogi. Het klinkt het een beetje cliché. Maar het is toch echt Love, Peace and Happiness.

PRAKTISCH:
Datum retreat: zaterdag 19 oktober t/m maandag 28 oktober (9 nachten)
Investering: EARLY BIRD € 1650 p.p.

Een heerlijke yogavakantie, waar rust en sereniteit samenkomen met de magische vibes van India! Dit retreat is bedoeld om weer helemaal tot jezelf te komen en je hart en ziel te laten sparkelen!!

Neem contact op om je plek te reserveren of als je nog vragen hebt.
Je kunt een berichtje via het contactformulier acherlaten op de website of als je liever wilt bellen stuur een whatsapp naar Didi op nummer 06 85 85 16 17

SNEAK PEAK:
Ben je benieuwd naar het retreat centrum? Zie hieronder alvast drie video’s van het verblijf ❤️