KUNDALINI ACTIVATION & REIKI HEALING

In deze workshop worden kundalini energie en reiki energie met elkaar verbonden en deze combinatie is extra krachtig! Evi zal aanwezig zijn om jullie bewustzijn naar nieuwe hoogten te tillen en te zorgen dat jullie volledig helen en ontspannen.

Waarom kiezen voor Kundalini-activatie en Reiki-healing?

Spirituele Verdieping: Duik in je spirituele reis met een kundalini-activatie, waarbij sluimerende energie ontwaakt en je naar hogere bewustzijnsniveaus leidt.

Emotionele Heling: Laat Reiki-healing je omarmen met universele levensenergie, bevorder emotionele stabiliteit en ontspanning.

Stressverlichting: Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en omarm een gevoel van innerlijke rust door de helende kracht van zowel kundalini als Reiki.

Hoe verloopt een sessie:
Tijdens de sessie mag jij ontspannen.
Liggend op een matje in volledige overgave is het loslaten van controle misschien wel de grootste uitdaging.
Er zal speciale muziek gedraaid worden (op hoog volume) die je door de sessie heen.
Ik zal je op bepaalde plekken aanraken om de energie te laten stromen door jouw lichaam en met jouw toestemming de poort van jouw Kundalini energie te openen.
Hierdoor zal het opschonen van jouw chakra’s en alle overtuigingen van dit en vorige levens in gang gezet worden. Dit is het begin van jouw Kundalini reis. Graag begeleid ik jou hierin verder.

Er is kans dat je zal gaan bewegen, geluiden gaat maken en dat er (vastzittende) emoties naar buiten zullen komen. Geen zorgen.. Dat is ook precies de bedoeling. Zo wordt jouw systeem opgeschoond en vrijgemaakt van spanning, trauma en ziekte. Oude patronen kunnen zo losgelaten worden en jouw zelfhelend vermogen kan zijn werk gaan doen.

De Kundalini energie is een heel intelligente energie en zal jou precies geven wat je nodig hebt en aankan. Vertrouw daarop. Je bent tijdens de sessie volledig bij bewustzijn, zo kunnen we samen afstemmen op wat er is en kun jij aangeven wat jij ervaart. Tintelingen, samentrekken van spieren, inzichten, beelden, kleuren, emoties, bewegingen, gelukzaligheid, zelfliefde, verbinding of gewoon stil liggen en nog niet veel ervaringen… Alles is mogelijk!

Wat levert het op:

Verbetering van focus, concentratie en productiviteit

Stress en spanning verdwijnen

Toename van vitale energie en stabiliteit

Meer zelfliefde & rust

Meer op intuïtie vertrouwen

Keuzes maken vanuit (zelf) vertrouwen

Minder beïnvloed door energie, verwachtingen, oordelen, aannames en overtuigingen van anderen

Gezondheidsproblemen verdwijnen

Voelt sensueler en ontstaat een hoger libido

Ervaart meer verdieping in relaties en verbinding met jezelf

En ga zo maar door!
Door regelmatig deze energie te activeren zal er een her-bedrading plaatsvinden van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel. Het is een proces wat verandering en heelheid in gang zet.

Praktische informatie:
Voordat de sessie start heb ik altijd eerst contact met jou gehad en vertel ik je (nog eens) uitgebreid wat de sessie inhoudt.
Contra-indicaties worden besproken en jij krijgt de gelegenheid om alles te vragen wat je weten wilt. We houden de sessie in een veilige ruimte en fijne sfeer, waar jij je helemaal op je gemak zal voelen.

Voorbereiding:
Op de dag van de sessie zelf liever geen koffie, alcohol, vlees, suiker of andere drugs te nemen. Eet lichte, voedzame voeding en drink voldoende water/thee. Gelieve 3 uur voor de sessie niks meer te eten of een groentesoepje bijvoorbeeld. Het mag wel, het kan alleen het effect iets verminderen. Probeer ook na de sessie deze voorschriften een aantal dagen aan te houden om in die hoge vibratie te blijven. Trek voor de sessie kleding aan waarin jij je lekker voelt. En zorg dat je lekker warme sokken aan kan doen.

Voor een Kundalini Reiki sessie neemt Evi ruim de tijd. Niet alleen voor de uitleg en sessie maar ook voor de nazorg. Jij gaat pas weg, wanneer jij helder en aanwezig bent.

Datum: vrijdagavond 21 juni – van 19:00 uur / 21:15

Investering in jezelf: € 77 euro


Aanmelden: Stuur een e-mail naar evivkilsdonk@gmail.com om je plek te reserveren of voor eventuele vragen.