CACAO CEREMONIE & RESTORATIVE YOGA

Ervaar de helende kracht van cacao & yoga! Het is tijd voor een magische cacao ceremonie . 
Deze keer staat de ceremonie in het teken van zelfliefde, je eigen liefde mogen voelen.

Cacao wordt door de inheemse culturen benoemd als ‘voedsel voor de goden’ en gebruikt als een heilig medicijn.

Tijdens de cacao ceremonie drinken we ongeveer 44 gram pure cacao. Deze cacao werkt op je hartenergie & versterkt de liefdevolle verbinding met jezelf.

Veel mensen ervaren tijdens de cacao ceremonie een gelukzalige, zachte, tedere energie. Net wat je op dat moment wellicht nodig hebt.

Er zijn veel mysteries rond cacao en recent onderzoek toont hele interessante gezondheidsvoordelen en neurocognitieve effecten. Maar de kracht zit zoals altijd erin om het gewoon zelf te gaan ervaren!  De 100% ceremoniële cacao bevat veel antioxidanten, mineralen en magnesium. Dit helpt je om je spieren en zenuwstelsel makkelijk(er) te gaan ontspannen.

We combineren deze ceremonie met
liefdevolle practices & restorative yoga. 

Restorative yoga is een yogavorm waarbij alle houdingen gericht zijn op het herstellen en openen van het lichaam. Dus geen uitdaging of gekkigheid maar focus op volledige ontspanning, waarbij ons hele systeem mag gaan herstellen en helen, en niet te vergeten te genieten! 

Deze avond is bedoeld om je eigen pure liefde te laten herinneren, terug naar jouw goddelijke essentie, wie je in wezen werkelijk bent!

~ Om Shanti ~

Praktische informatie: 

Datum: n.t.b.
Tijdstip: 19:00 uur / 22:00 uur
Investering: 55 euro p.p.
Reserveren is mogelijk via nuenen@shivavalley.nl of via 06 85 85 16 17