Didi van Bree

Vaak zijn we met z’n allen op zoek naar externe prikkels om ons innerlijke geluk op te vullen. Tijdens de yoga keren we de aandacht naar binnen en kunnen wij het gelukzalige gevoel binnen in onszelf vinden. Dit vind ik geweldig om samen met mijn studenten te mogen beleven.

Tijdens een rondreis door Zuidoost-Azie kwam ik in aanraking met yoga. Ik leerde verschillende stromingen kennen en was meteen geïntrigeerd door wat ik ervaarde tijdens de asana (houdingen) en pranayama oefeningen. Op dat moment was het zaadje voor de yoga bij mij geplant. Met name de filosofie en de oude yoga geschriften inspireren mij en helpen mij om bewust te leven en te Zien! Ik heb door de yoga mogen groeien, bloeien, en nog steeds leer ik elke dag. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Ashtanga yoga is mijn grote passie. Elke ochtend sta ik op mijn matje om te mogen voelen, luisteren en het vuurtje (tapas) in mijzelf aan te wakkeren. Ik ben daarbij gezegd met mijn lieve leraar Nick Evans, die mij de traditionele yoga uit Mysore India leert.

Wat ik zo mooi vind aan yoga is dat het voor iedereen is. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of hoe lenig je bent. Yoga is zoveel meer dan een fysieke practice. Yoga laat zien waar je ziel zich bevindt!

Begin 2020 hebben we yoga studio Shiva Valley geopend. Ik ben dankbaar dat ik mijn ervaringen als yogadocent en als yogastudent mag delen met anderen.

Wat ik jou gun in mijn lessen is dat je mag zijn wie je bent, je veilig mag voelen, je mag flowen en stilstaan. Leren accepteren en loslaten en de ultieme kracht van vrijheid mag ervaren.

Met alle liefde xxx