Ashtanga Yoga

Word verliefd op de meest geweldige yogavorm uit Mysore India!

Een energieke, meditatieve yogavorm waarbij ademhaling en beweging samensmelten.

De Mysore Style-les is de traditionele vorm van Ashtanga yoga. Op je eigen tempo en het ritme van je ademhaling ga je aan de slag met het beoefenen van de Ashtanga serie. Je leert de fundamenten van de practice (ujjayi ademhaling – banddha’s – dristhi) en gaat daarmee op reis door je eigen lichaam en geest. De krachtige ujjayi ademhaling is de leidraad van de practice, de energie draagt het lichaam. Tijdens de mysore les krijg je een-op-een begeleiding, afgestemd op jouw conditie.

Je leert jezelf steeds beter kennen op steeds een dieper niveau en zult daardoor beter in staat zijn om te luisteren naar je interne processen. Deze yogapractice zorgt voor een sterker, veerkrachtig en flexibeler lichaam. Je ervaart meer helderheid, openheid en energie in jezelf. Tijdens de les zul je leren hoe je zacht en liefdevol met jezelf kunt omgaan. Dit neem je weer mee naar huis.

Practice, practice and all is coming.

Ashtanga yoga is een intelligent yogasysteem dat gebaseerd is op duizenden jaren oude principes en teksten, doorgeven van leraar op leerling.