YIN/YANG XL LES – REIS DOOR DE CHAKRA’S

Op zondag 14 februari geven Didi en Katja samen een extra lange yogales met als thema: Een reis door de Chakra’s.

Een les waarmee je kennismaakt met de zeven belangrijke chakra’s in het subtiele lichaam. Ieder chakra beïnvloedt het lichaam op een unieke, fysieke, emotionele, psychische en spirituele manieren. Dit komt doordat ieder energieorgaan met zijn eigen frequentie vibreert en met zijn eigen snelheid roteert.

“Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie” – Nikola Tesla.

Tijdens deze yogales zullen we in een rustige flow vorm zowel actieve (yang) als passieve (yin) houdingen uitvoeren waar we alle chakra’s in het lichaam zullen stimuleren. Het maakt niet uit of je normaal yin yoga, hatha yoga, ashtanga of vinyasa flow volgt of misschien nog nooit yoga hebt gedaan. Deze les is toegankelijk voor alle niveaus.

We gaan op reis door de verschillende energiebanen van ons lichaam, beginnend bij de rootchakra gelegen aan de basis van de wervelkolom tot aan de kroonchakra, Sahasrara.

Na deze les: Voel je de energie in je lichaam stromen, voel je dat je lichaam meer open is en weten we zeker dat jij je gelukkiger voelt 😉

🕉 Tijdstip: 10:00 uur t/m ongeveer 11:30 uur

🕉 Kosten: voor leden: gratis of een strip – voor niet leden: € 5

🕉 Aanmelden: via nuenen@shivavalley.nl. Bij aanmelding ontvang je de inloggegevens voor Google Meet.