* 28 JULI* SOUNDHEALING & YOGA NIDRA REIS (INNERCHILD)

Op vrijdagavond 28 juli komt Kelsey and the Universe weer een heerlijke Soundhealing & Yoga Nidra Sessie geven. Dit keer met als thema je innerlijke kind. We nodigen je graag uit voor een avond helemaal voor jou.

Wat is Yoga Nidra? Nidra betekent in het Sanskriet “slaap”. Tijdens een Yoga Nidra sessie keer je met de aandacht naar binnen en maken we een reis door de 5 kosha’s, waarbij uiteindelijk een non-dualiteit ervaren kan worden. Even helemaal zijn, niets hoeven en niets moeten. Yoga Nidra en soundhealing zijn ontzettend goed voor je parasympatische zenuwstelsel. Dit is het deel van je zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor diepe ontspanning. Tijdens een Nidra les kan het zijn dat je tussen een staat van waak en slaap inkomt, waarbij inzichten vanuit je onderbewustzijn naar boven kunnen drijven.

Samen met de warme klanken van zang, klankschalen, handpan, gitaar, fluit en nog veel meer andere instrumenten neemt Kelsey je mee op een diepe reis naar binnen toe.

Tijdens de soundbath reis maken we contact met ons innerlijk kind. Een diepe, helende reis waarbij we in verbinding met het onderbewustzijn komen. Laat je onderbewustzijn spreken, terwijl je in een ontspannende staat van zijn aanwezig bent. Hier vind heling plaats. Welkom in een veilige bedding, om jezelf diep in de ogen aan te kijken. Zonder oordeel, vrij, open, zodat jouw speelsheid zich kan ontvouwen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, met en zonder yoga ervaring.
Kom je meegenieten?

Datum: Vrijdag avond 28 juli
Start sessie: 19.00 uur
Afsluiting: 21.30 uur
Investering in jezelf: 44 euro
Aanmelden: via nuenen@shivavalley.nl of via 0685851617