Reiki

Het woord reiki betekend ‘universele levensenergie’.

We leven in een wereld die bestaat uit energie. De energie die alle levende wezens voedt. Wanneer je levensenergie goed stroomt is er balans en ervaar je een gevoel van welzijn.

Reiki is een spirituele geneeswijze die het zelf-helend vermogen stimuleert. Je energieveld wordt in balans gebracht; blokkades worden losgelaten, de energie gaat weer vrij stromen en (zelf)genezing vindt plaats.

Vaak werkt het ook als een zachte manier om te communiceren met het onderbewuste. De onderliggende reden waarom je energie niet lekker stroomt.

Het kan een mooie aanvulling zijn op je yoga practice of het nu Yin betreft of Ashtanga. Zeker wanneer je geïnteresseerd bent in de relatie tussen body & mind. Hoe dingen die je onbewust hebt ‘uitgezet’ je in het dagelijkse leven in de weg kunnen zitten. Het bewust maken van het onbewuste, daar ligt mijn persoonlijke fascinatie.

Reiki is een energetische, hands on behandeling waarbij je je kleding aan houdt en onder een dekentje mag liggen. Soms wordt er weinig gezegd, soms komt er veel naar boven. Net wat zich aan mag dienen.

Kennismaking sessie

50€ ca 45-60min

Normale sessie

90 min – 70€

Ruime sessie

130 min – 90€